Γυμνάσιο Λευκονοίκου, Επισκέψεις-Συναντήσεις, Φωτογραφίες

Σήμερα, 2 Σεπτεμβρίου 2018, πραγματοποιήθηκε συνάντηση των αποφοίτων του Γυμνασίου Λευκονοίκου 1972- 1973 στο κέντρο Bowling στην παραλιακή της Λάρνακας.

Η Δήμαρχός μας ανέφερε:

“Τώρα με αποφοίτους του 1972-73 του Γυμνασίου Λευκονοίκου. Θυμηθήκαμε και μνημονεύσαμε φίλους και συμμαθητές που χάθηκαν στον Πενταδάκτυλο, τον καθηγητή μας που έμεινε και έπεσε μαζί με τους μαθητές του, τον μ. Σωτήρη Μιχαήλ, τους συμμαθητές μας που είναι ακόμη αγνοούμενοι, τις φίλες μας που πέθαναν. Πήραμε και την ευλογία του Γέροντά μας Εφραίμ και του πατρός Γαβριήλ.

Πέρασαν 45 χρόνια από τον Ιούνιο του 1973 που αποφοιτήσαμε από το Γυμνάσιο Λευκονοίκου. Από τότε περάσαμε κάβους πολλούς… Καταφέρνουμε, όμως, και βρισκόμαστε χάρη στη συμμαθήτριά μας Σοφούλα Χριστοφόρου Πελεκάνου που κάθε χρόνο που έρχεται από το Λονδίνο μάς ενώνει. Να είσαι πάντα καλά, Σοφούλα μου, και να μάς μαζεύεις. Ευχαριστώ και όλες τις φίλες και φίλους που βοήθησαν σε αυτό το συναπάντημα: Παντελίτσα Μάρκου, Κίκα Σούγλη, Γιαννάκη Κιαφλιουλλή κ.ά. Χαρήκαμε πολύ, γιατί ήταν μαζί μας και η Θεονίτσα Καφούρη που ήρθε από την Αθήνα.”


  • Κοινοποιήστε: