Συγχαρητήρια της Δημάρχου Λευκονοίκου

Ζήνα Λυσάνδρου-Παναγίδη
“Σήμερα γιορτάζει και πάλι ο Δήμος Λευκονοίκου, γιατί η Πολιτιστική Λειτουργός του Δήμου μας, Φιλόλογος Δρ. Ειρήνη Παρασκευά- Ροδοσθένους, έχει προαχθεί σε Πρώτη Λειτουργό Εκπαίδευσης(ΠΛΕ) στο ΥΠΠΑΝ. Για μένα είναι σαν μια μικρή μου αδελφή! Την ευγνωμονώ, γιατί όλα τα χρόνια είναι δίπλα μου με αγάπη και με στηρίζει, σύμβουλος, συνεργάτιδα, βοηθός.
Πανάξια, εργατικότατη, ικανότατη, με ήθος, παιδεία και ευγένεια, μεγαλωμένη με τις αρχές της πολυαγαπημένης μας Πρεσβυτέρας Κυριακής Παρασκευά και του Πρωτοπρεσβύτερου Παρασκευά Παρασκευά, των άριστων καθηγητών μας που τους τίμησε όχι μόνο το Λευκόνοικο, αλλά κυρίως η φιλόξενη πόλη της Λεμεσού μετά την προσφυγιά μας, όταν γνώρισαν την αγάπη τους, την ποιότητα, την πνευματικότητα, την εμβρίθεια του πνεύματός τους, την καλοσύνη, την ευπρέπεια και τα άπειρα χαρίσματα με τα οποία τους προίκισε ο Θεός
Συγχαρητήρια, πολυαγαπημένη μας Ειρήνη, και εις ανώτερα. Η Παναγία μας να σε ευλογεί και να σε χαριτώνει! Μας έκανες πολύ περήφανους/-ες για ακόμη μία φορά”.

  • Κοινοποιήστε: