Νέα

Το Ίδρυμα Let’s Help (http://letshelp.eu/) παραχώρησε έξι υποτροφίες ακαδημαϊκής αριστείας στη βάση και κοινωνικοοικονομικών κριτηρίων, συνολικής αξίας €6,000, σε ισάριθμους φοιτητές/τριες του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου (ΤΕΠΑΚ), στο πλαίσιο τελετής που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 10 Φεβρουαρίου, στα γραφεία της Υπηρεσίας Σπουδών και Φοιτητικής Ευημερίας του ΤΕΠΑΚ.

Η Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του Ιδρύματος, κ. Κωνσταντία και κ. Σωτήρης Πίττας αντίστοιχα, είχαν την ευκαιρία, κατά τη διάρκεια της τελετής, να συνομιλήσουν με τους φοιτητές και φοιτήτριες του ΤΕΠΑΚ στους οποίους απονεμήθηκαν οι υποτροφίες και να μοιραστούν μαζί τους τις εμπειρίες τους από την περίοδο των φοιτητικών τους χρόνων αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν, οι οποίες, όπως και στην περίπτωση των υποτρόφων του Ιδρύματος, δεν στάθηκαν εμπόδιο στο να διακριθούν για την ακαδημαϊκή τους αριστεία και μετέπειτα επαγγελματική τους καταξίωση.

Ανέλυσαν, επίσης, στους φοιτητές το όραμά τους για την προσφορά στην κοινωνία μέσα από ουσιώδεις πράξεις, ενισχύοντας τους άριστους φοιτητές που παρ’ όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν διακρίνονται στις σπουδές τους.

Ο Προϊστάμενος της Υπηρεσίας Σπουδών και Φοιτητικής Ευημερίας, Δρ Βασίλης Πρωτοπαπάς ευχαρίστησε το Ίδρυμα Let’s Help και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του Πανεπιστημίου για τη διαχρονική στήριξη που το Ίδρυμα παρέχει στο Σωματείο Ευημερίας Φοιτητών. Εξήρε, επίσης, τη σημασία που δίνει το Πανεπιστήμιο στη διατήρηση και διεύρυνση της συνεργασίας με τους υποστηρικτές και χορηγούς του Σωματείου Ευημερίας Φοιτητών του ΤΕΠΑΚ.

Το Συμβούλιο του Ιδρύματος Let’s Help εκπροσώπησαν, πέρα από την Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο, η κα Άντρη Μάντολες, ο κ. Μάριος Πίττας και ο κ. Πέτρος Αλεξάνδρου.

Εκ μέρους του Πανεπιστημίου, παρόντες ήταν ο Προϊστάμενος της Υπηρεσίας Σπουδών και Φοιτητικής Ευημερίας Δρ. Βασίλης Πρωτοπαπάς, ο Ανώτερος Λειτουργός κ. Αντώνης Βρασίδας και το Μέλος του Συμβουλίου και του Σωματείου Ευημερίας Φοιτητών Γενέθλιος Γενεθλίου και η Λειτουργός του Γραφείου Προϊσταμένου και Τομέα Ευημερίας, Δρ Στέλλα Θεοχάρους.

Πηγή: paideia-news.com


  • Κοινοποιήστε: