Αδελφοποιημένοι Δήμοι, Νέα, Φωτογραφίες

Η Δήμαρχος σχολίασε:

“Τρισάγιο στη μνήμη των ηρώων μας στην πλατεία Λευκονοίκου στη Μήθυμνα της Λέσβου, τη Δευτέρα το πρωί, 9 Δεκεμβρίου 2019. Ανείπωτη συγκίνηση. Το όνομα του Λευκονοίκου ακούεται καθημερινά στη Μήθυμνα. Ένιωθα ότι εκεί μαζί μας φτερούγιζαν και οι ψυχές των αγαπημένων μας που έφυγαν. Δάκρυα λυτρωτικά ανέβλυζαν από τα μάτια μου.

Μαζί μας και οι πρώην Δήμαρχοι της Μήθυμνας, κ. Δημήτρης Βατής και Στέλιος Καραντώνης. Ο κ. Δημήτρης Βατής υπέγραψε μαζί με τον αείμνηστο Λυκούργο Κάππα το πρωτόκολλο αδελφοποίησης, ενώ με τον προκάτοχό μου στη Δημαρχία, τον φίλο, Μιχάλη Πήλικο, εγκαινίασαν την πλατεία Λευκονοίκου. Οι σχέσεις ανάμεσά μας ήταν φιλικότατες μέχρι το 2010, που έγινε ένας Δήμος σε όλη τη Λέσβο, και ξεχαστήκαμε.

Από τις πρώτες μου ενέργειες ήταν να αναθερμάνω αυτή την όμορφη σχέση των δύο Δήμων μας, και τώρα που η Μήθυμνα ανήκει στον Δήμο Δυτικής Λέσβου, με τον Δήμαρχο της οποίας, τον εξαίρετο κύριο, Ταξιάρχη Βέρρο, είμαστε πολύ καλοί φίλοι, έγινε πραγματικότητα η επανασύνδεσή μας, και πολύ χαιρόμαστε γι’ αυτό. Στόχος μας να ενδυναμώσουμε τις σχέσεις μας με πολιτιστικές εκδηλώσεις υψηλού επιπέδου, για τις οποίες η Μήθυμνα είναι πανελληνίως γνωστή, μην πω ότι τη γνωρίζουν και στην Ευρώπη”.


  • Κοινοποιήστε: