Νέα

Ζήνα Λυσάνδρου-Παναγίδη

“Για άλλη μια φορά περήφανη για το ζεύγος Σωτήρη και Κωνσταντίας Πίττα για τη φιλανθρωπική τους δράση! Υποκλίνομαι, αγαπημένοι μου”.

Letshelp

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 2021
Ο Οργανισμός μας στα πλαίσια της συλλογής τροφίμων για τους πυρόπληκτους στην Ελλάδα παράδωσε σήμερα στα γραφεία της ACS Courier (Κύπρου) τα πιο κάτω:
• Μακαρόνια και Κριθαράκι Θρίαμβος αξίας €4000.
• Κονσέρβες Τόνου Golden από την εταιρεία ΜΟΡΦΗΣ ΜΟΡΦΗ & ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΙ ΛΤΔ αξίας €1000.
• Ρύζι από την εταιρεία ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΟΥΡΗΣ & ΥΙΟΣ ΛΤΔ αξίας €1000.
Ευχαριστούμε την Μακαρόνια Θρίαμβος / Triumph Pasta ΜΑΚΑΡΟΝΟΠΟΙΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΛΤΔ για την άμεση εξυπηρέτηση αλλά και την εισφορά προϊόντων εκ μέρους της αξίας €2000, την εταιρεία ΜΟΡΦΗΣ ΜΟΡΦΗ & ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΙ ΛΤΔ για την άμεση εξυπηρέτηση και την προσφορά των προϊόντων τους σε τιμή κόστους, ευχαριστούμε την εταιρεία ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΟΥΡΗΣ & ΥΙΟΣ ΛΤΔ για την άμεση εξυπηρέτηση και την βοήθεια τους προσφέροντας τα προϊόντα τους με επιπλέον έκπτωση.
Τέλος ο Ιδρυτής του Οργανισμού μας Κος Σωτήρης Πίττας, όλα τα μέλη του Οργανισμού μας και ιδιαίτερα η Πρόεδρος Κα. Κωνσταντία Πίττα ευχαριστούμε θερμά τον κ. Γιάννο Παναγιώτου του Φροντιστηρίου ΠΥΡΗΝΑΣ Frondistirio Pyrinas για την οργάνωση συλλογής τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους Έλληνες αδελφούς μας.
Οι προσευχές και οι σκέψεις είναι με τα αδέλφια μας στην Ελλάδα

  • Κοινοποιήστε: