Δελτία Τύπου

1ο Δελτίο  Τύπου Δήμου Λευκονοίκου

14 Ιανουαρίου 2019

Τα νεότερα του Δήμου Λευκονοίκου για τον περασμένο μήνα είναι τα εξής:

1)Στις 14 Δεκεμβρίου 2018, έγινε η παρουσίαση του νέου βιβλίου της κ. Γιούλας Λεωνίδου  “ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΧΡΩΜΑ”, στο Οίκημα του Δήμου Λευκονοίκου στη Λευκωσία.

2) Στις 21 Δεκεμβρίου 2018, η Σχολική Εφορία Λευκονοίκου, σε μια όμορφη τελετή, βράβευσε τους άριστους μαθητές και μαθήτριες που κατάγονται από το Λευκόνοικο. Η Πρόεδρος της Σχολικής Εφορίας κ. Χριστίνα Παπασολομώντος παρουσίασε την Ιστορία της Εκπαίδευσης στην Κωμόπολή μας. Ταυτόχρονα, τα Φιλανθρωπικά Ιδρύματα Ελένης Θ. Σαββίδου και Κυριακής Θούπα απένειμαν τις υποτροφίες προς φοιτητές και φοιτήτριες από το Λευκόνοικο. Επίσης, τιμήσαμε και τον ευεργέτη του Δημαρχείου μας μ. Χριστοφή Οικονομίδη του οποίου αναρτήσαμε τη φωτογραφία στην Αίθουσα Εκδηλώσεων Χριστοφή Οικονομίδη.

3) Την Παρασκευή 21/12/2018, απονεμήθηκε, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης της Σχολικής Εφορίας Λευκονοίκου , από το Ίδρυμα LETSHELP  η σπουδαστική Χορηγία ποσού ευρώ 1500, στη τριτοετή φοιτήτρια του ΤΕΠΑΚ Μαριλένα Ιωάννου , εκ Λευκονοίκου , η οποία χορηγία δίδεται ετήσια εις μνήμη των γονέων του κ. Σωτήρη Πίττα, Ιδρυτή του LETSHELP, Kυριάκου και Παναγιώτας Πίττα.

4) Πραγματοποιήθηκαν οι παιδικές Χριστουγεννιάτικες Γιορτές στη Λεμεσό, Λευκωσία και Λάρνακα, που διοργάνωσε ο Δήμος Λευκονοίκου και το Προσφυγικό Σωματείο «Το Λευκόνοικο». Τα παιδιά διασκέδασαν με  ταχυδακτυλουργό και πήραν δώρα από τον Άγιο Βασίλη, ενώ ακολούθησε και η κοπή της Βασιλόπιτας.

Για τη γιορτή της Λάρνακας, η υπεύθυνη κ. Δώρα Αθανασίου Θεοδώρου δήλωσε:

«Τα παιδιά έπαιξαν παιχνίδι μνήμης με φωτογραφίες από το Λευκόνοικο, παρακολούθησαν τον ταχυδακτυλουργό, υποδέχτηκαν τον Άγιο Βασίλη, που φέτος χάρισε, σε όλα τα παιδιά που παραβρέθηκαν, ένα μικρό ενυδρείο με ένα ψαράκι «Μονομάχο»! Τα παιδιά χάρηκαν και υποσχέθηκαν «να είναι έτοιμα σαν θα γυρίσουμε». Γιατί «θα γυρίσουμε!»

 


  • Κοινοποιήστε: