Δελτία Τύπου

Αγλαντζιά, 2 Ιουλίου 2020
8ο Δελτίο Τύπου Δήμου Λευκονοίκου
Επίσκεψη Δημάρχου Λευκονοίκου στον Αρχηγό του ΓΕΕΦ, Αντιστράτηγο Δημόκριτο Ζερβάκη
Φιλοφρονητική επίσκεψη, μετά από πρόσκληση του Αρχηγού της Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγου Δημόκριτου Ζερβάκη, πραγματοποίησε η Δήμαρχος Λευκονοίκου, κ. Ζήνα Λυσάνδρου Παναγίδη, στο ΓΕΕΦ, κατά τη διάρκεια της οποίας, καταρχάς, καλωσόρισε τον Αρχηγό στο νησί μας, εξέφρασε τη χαρά της για την επιλογή του σε αυτή την τόσο τιμητική θέση και του ευχήθηκε η Παναγία η Παντάνασσα του ΓΕΕΦ, που τον έφερε ξανά στο νησί μας, να τον δυναμώνει και να τον ευλογεί στο πολύ δύσκολο έργο του.
Ο Αρχηγός την ευχαρίστησε για τις ευχές της, συζήτησαν για τις τρέχουσες εξελίξεις και διαβίβασε τις ευχές του στον κόσμο του Λευκονοίκου για σύντομη επιστροφή στη γενέτειρά τους. Ταυτόχρονα, θυμήθηκε και την κοινότητα των Μανδρών και τους ανθρώπους της που γνώρισε κατά την προηγούμενη παραμονή του στο νησί μας. Τέλος, ανακοίνωσε στη Δήμαρχο ότι θα παρευρεθεί στο Τρισάγιο που διοργανώνει ο Δήμος και το Προσφυγικό Σωματείο «Το Λευκόνοικο» για τους ήρωες του 1974 στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας.
Στις φωτογραφίες ο Αρχηγός χαρίζει ενθύμιο της Εθνικής Φρουράς στη Δήμαρχο και η Δήμαρχος του προσφέρει τις τελευταίες εκδόσεις του Δήμου Λευκονοίκου.

  • Κοινοποιήστε: