Ανακοινώσεις

Απόψε στο Σωματείο μας στη Λάρνακα τιμήσαμε τους συνδημότες και τις συνδημότισσές μας που πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους στο Προσφυγικό μας Σωματείο ” Το Λευκόνοικο”. Σε σύντομο χαιρετισμό μου θυμήθηκα όλους και όλες που συντέλεσαν στην ίδρυση του Σωματείου μας, αυτούς που δούλεψαν στο κτίσιμο του οικήματός μας, που έβαλαν κόπο και χρήματα, ακόμη έκαναν δάνεια στα ονόματά τους για να κτιστεί το οίκημα. Συγχάρηκα το Σωματείο για την πρωτοβουλία του να τιμήσει αυτούς τους ανθρώπους. Τόνισα ότι όλα τα χρόνια Δήμος και Σωματείο ήταν αλληλένδετα, ήταν ένα σώμα αδιάσπαστο, και ανέφερα ότι όλες τις εκδηλώσεις τις ετοιμάζαμε μέλη του Σωματείου, κυρίως εκπαιδευτικοί ή και άλλοι υπάλληλοι, γιατί νιώθαμε ότι όλοι είμαστε κάτω από την ομπρέλλα του Δήμου. Προσωπικά, δήλωσα ότι σε κάθε εκδήλωση θα συνεχίσω να βάζω πλάι στον Δήμο και το Σωματείο, όπως έμαθα από το 1981 που ιδρύσαμε το Σωματείο, αλλά και από τότε που ως Δήμαρχος ο αείμνηστος Λυκούργος Κάππας με διόρισε Πολιτιστική Λειτουργό του Δήμου, αλλά και ο μακαριστός Μιχαλάκης Πήλικος με τιμούσε με την εμπιστοσύνη του. Αναντίλεκτα, το Σωματείο ανήκει σε όλους τους κατοίκους της κωμόπολής μας. Τιμώντας το Σωματείο, τιμούμε όλους και όλες που πρόσφεραν σε αυτό όλα αυτά τα χρόνια της προσφυγιάς! Ταυτόχρονα, τιμούμε και τον Δήμο μας με την πολυσχιδή του δράση και προκοπή!

Τελείωσα, επαναλαμβάνοντας ότι πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι το Σωματείο και ο Δήμος όλα αυτά τα χρόνια ήταν συνοδοιπόροι, και θα εξακολουθήσουν να είναι.

Χάρηκα που έδωσα τις πλακέτες σε κάποιους ανθρώπους και ευχαριστώ το Σωματείο, γιατί μου πρόσφερε κι εμένα πρώτα τη δική μου πλακέτα για την προσφορά μου στο Σωματείο όλα τα χρόνια από τότε που ιδρύθηκε.


  • Κοινοποιήστε: