Γλώσσα-Ποίηση-Λογοτεχνία, Εκδηλώσεις

Του Λεωνίδα Γαλάζη

Πραγματοποιήθηκε ψες Παρασκευή με εξαιρετική επιτυχία η Τελετή Απονομής Βραβείων του Ομίλου Λογοτεχνίας και Κριτικής στην κατάμεστη Αίθουσα ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΤΣΑΛΙΔΗΣ του Πολιτιστικού Ιδρύματος Τραπέζης Κύπρου. Σύντομα θα είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερομένου φωτογραφικό υλικό και το βίντεο της εκδήλωσης.
Θερμές ευχαριστίες σε όλους όσοι μας τίμησαν με την παρουσία τους. Ιδιαίτερα στη Δήμαρχο Λευκονοίκου Ζήνα Λυσάνδρου Παναγίδη και στην πρώην ευρωβουλευτή Antigoni Papadopoulou για την παρουσία, τους χαιρετισμούς τους και την επίδοση των Βραβείων. Κεντρικό πρόσωπο της βραδιάς ο ποιητής Κυριάκος Χαραλαμπίδης, ο οποίος έλαβε το Βραβείο Συνολικής Προσφοράς “Βασίλης Μιχαηλίδης” 2023. Στην αντιφώνησή του απευθύνθηκε στους βραβευμένους μαθητές και τους μίλησε για την ποίηση και τις προκλήσεις της σύγχρονης εποχής.
Για το έργο του Κ. Χαραλαμπίδη μίλησαν ο ομότιμος καθηγητής Θεοδόσης Πυλαρινός και ο αντιπρόεδρος του ΟΛΚ δρ Κυριάκος Ιωάννου.
Ευχαριστίες σε όλα τα μέλη του ΔΣ του ΟΛΚ για την άψογη διοργάνωση και για τη σημαντική συμβολή τους στην επιτυχία της εκδήλωσης.
  • Κοινοποιήστε: