200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, Βίντεο, Συνεντεύξεις

Petrides Petros
22 Ιανουαρίου 2021
Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΥΚΟΝΟΙΚΟΥ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ
ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΔΙΑΛΕΞΗ
Φίλες και φίλοι, η Άξια Δήμαρχος του κατεχόμενου Δήμου Λευκονοίκου και πολυαγαπημένη μου φίλη, Ζήνα Λυσάνδρου-Παναγίδη, φιλοξενούμενη σήμερα διαδικτυακά στην Εκπομπή «Πρωτοσέλιδο», του εξαίρετου Δημοσιογράφου και φίλου Ανδρέα Δημητρόπουλου, αναφέρθηκε στην σημαντική διαδικτυακή διάλεξη με τίτλο «Λάθη και παραλείψεις στην εμβληματική «9η Ιουλίου του Ι821», του Βασίλη Μιχαηλίδη και η ιαματική παρουσία της χειρόγραφης παράδοσης», που διοργανώνει Η Ηχώ της Κύπρου 1821 – 2021, της Κυπριακής Εταιρείας Ιστορικών σπουδών, Οίνου γη-Κτήμα Βασιλειάδη, σε συνεργασία με τη Δήμαρχο Λευκόνοικου.
Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί στις 24 Ιανουαρίου 2021 στις 11:00 π.μ, με κεντρικό ομιλητή τον Δρ. Κυριάκο Ιωάννου, μεταδιδακτορικό ερευνητή στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, και εντάσσεται στο πλαίσιο των διαλέξεων για τα 200 χρόνια από την Εθνική Παλιγγενεσία που διοργανώνει η Ηχώ της Κύπρου 1821 – 2021, σε συνεργασία με σημαντικούς εθνικούς, κοινωνικούς και πολιτιστικούς φορείς της Κύπρου.
*Δηλώσεις συμμετοχής στη Σειρά Διαλέξεων υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά, μέσω του ακόλουθου ειδικού συνδέσμου https://bit.ly/37ZfrTmΗ Η Διάλεξη προσφέρεται δωρεάν και θα έχει διάρκεια 30 – 45 λεπτά.
Δείτε το βίντεο εδώ.

  • Κοινοποιήστε: