Εκδηλώσεις, Φωτογραφίες

Στις 30 Μαρτίου 2019, ο Δήμος Λευκονοίκου, το Προσφυγικό Σωματείο «Το Λευκόνοικο», η Σχολική Εφορία Λευκονοίκου, ο Σύνδεσμος Αποφοίτων, Μαθητών και Απογόνων Ανωτέρας Σχολής- Γυμνασίου Λευκονοίκου και το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας Λευκονοίκου διοργάνωσαν εκδήλωση για τις Εθνικές Επετείους 25ης Μαρτίου 1821 και 1ης Απριλίου 1955-59 και για τα 80 χρόνια του Δήμου Λευκονοίκου. Η εκδήλωση αυτή πραγματοποιήθηκε στην Α’ Τεχνική Σχολή Λεμεσού και είχε μεγάλη επιτυχία.

Η Δήμαρχος Λευκονοίκου τόνισε:

«Πόση χαρά και πόση περηφάνια ένιωσα ψες στη Λεμεσό, όπου γιορτάσαμε τις Εθνικές μας Επετείους μαζί με τα 80χρονα του Δήμου Λευκονοίκου. Το μεγαλύτερο μέρος της εκδήλωσης ανέλαβαν νέα παιδιά, δεύτερης και τρίτης γενεάς, και μάς έκαναν πολύ περήφανους/νες. Από καρδιάς ευχαριστώ τον Πρόεδρο του Προσφυγικού Σωματείου “Το Λευκόνοικο”, φίλο Φωκά Ριρή, και τα μέλη του Επαρχιακού Συμβουλίου για τη διοργάνωση της όμορφής μας εκδήλωσης, όπως και τον βουλευτή μας, κ. Γιώργο Κάρουλα, που μας τίμησε με την παρουσία του.
Καλωσορίζουμε στις εκδηλώσεις μας τον Ανδρέα Πόππο και τη Γαβριέλα Ασημένου, από το γένος Μιχάλη Τακούσιη, που μας μάγεψαν με τις αισθαντικές φωνές τους, όπως και την Έλενα Πιστόλα Κέστα, από το γένος Πόππου, που συνόδεψε υπέροχα στο πιάνο τον Ανδρέα και τη Γαβριέλλα μας. Θαύμασα τη γλυκύτατη παρουσιάστρια, Δρα Γεωργία Παπανικολάου Ζεβεδαίου, κόρη της Τασούλας Ριρή Παπανικολάου, αλλά και τα μικρά παιδάκια που μάς τραγούδησαν.
Ευχαριστώ, επίσης, και τη Δρα Χριστίνα Παπασολομώντος για την επιστημονικά τεκμηριωμένη ομιλία της.
Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον σταθμό Κάπιταλ της Λεμεσού για την κάλυψη της εκδήλωσής μας, όπως και τον καλό μας φίλο, κ. Ανδρέα Χριστοφόρου, που με προθυμία δέχτηκε να μας βγάλει φωτογραφίες, πέρα από τις δικές μας ερασιτεχνικές».


  • Κοινοποιήστε: